Acne

Acne is een huidaandoening die vaak tijdens de puberteit ontstaat. Ook na de puberteit kan acne blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen. Acne is een ontsteking van de talgklierfollikels. De huid is onrustig en vertoont puistjes, mee-eters, roodheid en ontstekingen. Er kunnen verschillende factoren een rol spelen die een onrustige huid veroorzaken. Vaak zijn hormonen, medicatie, of irriterende stoffen in cosmetische producten de boosdoener. De talgklieren worden groter en gaan meer talg aanmaken. Het overtollige talg veroorzaakt verstoppingen en ontstekingen die zichtbaar worden als witte of zwarte puistjes. Acne komt meestal voor op plekken waar veel talgklieren aanwezig zijn zoals in het gezicht, op de borst of de rug. Acne is een onschuldige aandoening maar kan als cosmetisch storend worden ervaren en kan zonder behandeling vervelende littekens veroorzaken.

Door middel van de juiste behandeling en de daarbij horende producten kan acne worden verholpen.

Welke soorten acne kunnen wij behandelen?
✓ Acne vulgaris
✓ Acne tarda
✓ Acne excoriée des jeunes filles
✓Acne conglobata
✓ Acne comedonica


Om acne effectief te behandelen zijn er meerdere behandelingen nodig. Omdat verkeerde cosmetica acne in stand kan houden, is het van belang dat de juiste cosmetica wordt gebruikt door de cliënt. Dit is onderdeel van de behandeling. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek jouw huid analyseren en de juiste producten met je doornemen.

Onze behandelresultaten

Behandelmogelijkheden
✓ Diepte reiniging
✓ Peeling
✓ Dermapen4

Behandeling bij Undo Clinic
Bij Undo Clinic zijn er verschillende behandelmogelijkheden om acne effectief te behandelen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid analyseren en een behandelplan met daarbij horende producten adviseren.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2022 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart