Cliënt ervaringen; over hun behandeling bij de Huidtherapeut

Wat vinden anderen van Skin-Prof? Op deze pagina vertellen cliënten hun verhaal. Zo delen zij hun cliënt ervaringen over de behandeling, de praktijk en over de persoonlijke omgang met de Huidtherapeut.

Cliënt ervaringen

Jaqueline (52): "Een rode, jeukende huid"

Mijn naam is Jaqueline 52 jaar en had een lange tijd veel last van een rode jeukende huid, vooral op mijn wangen, kin en in mijn hals. De geïrriteerde plekken waren verheven, rood en schilferig. Van de huisarts heb ik meerdere crèmes voorgeschreven gekregen en niets hielp goed. Uiteindelijk heeft de Dermapen4 behandeling bij Juliette ontzettend goed geholpen. De jeuk en de rode huid zijn weg, ik ben hier zo blij mee!

Cliënt ervaringen bij Skin-prof

Karin (36): "Sinds mijn puberteit last van acne"

Hallo ik ben Karin 36 jaar en heb al sinds mijn puberteit last van acne gehad. Hierdoor heb ik littekens overgehouden in mijn gezicht. Na vorig jaar geen fijne ervaring te hebben gehad bij een ander, ben ik bij Skin-prof terecht gekomen. Wow, zo betrokken, erg vriendelijk en echt professioneel. eindelijk kan ik nu afrekenen met acne littekens, waar ik al zo lang onder gebukt ga. Cosmo peel forte net achter de rug en binnen kort ga ik starten met de Dermapen4. zie al grote verbetering en kijk uit naar het eindresultaat. Echt een aanrader.

Melissa: "Ingegroeide haren, bultjes en donkere plekken onder oksel"

Hoi Ik ben Melissa. Ik ben onder behandeling bij Juliette voor laser ontharen. Na een behandeling merkte ik al dat mijn haar minder snel terug kwam en er ook echt al kale plekken te zien zijn. Ik had na 1 behandeling al minder last van ingegroeide haren en bulten. De behandeling vind ik ook niet pijnlijk. Ik raad Skin-prof aan iedereen aan! Daarnaast had ik ook last van donkere plekken onder de oksel en die waren na 1 behandeling in combinatie met de Mesoestetic deodorant W+ al veel minder donker.

Jerry (29): "Last van littekens/ putjes in mijn gezicht"

Hoi Ik ben Jerry 29 jaar oud en had wat putjes in mijn wang wat ik erg storend vond. Voor dat ik bij Skin-prof kwam had ik al meerdere behandelingen elders gedaan. Ik vond het resultaat steeds tegen vallen. Tot ik Juliette aangeraden kreeg. We hebben eerst de Cosmo peel forte gedaan de 35% TCA en 10% fenol peeling. Daarna hebben we plaatselijk nog wat plekjes behandeld en ben heel erg tevreden. Wat ik verder heel erg fijn vind is de bereikbaarheid. Juliette is altijd goed te bereiken en reageert altijd snel. Als ik met vragen zat stelde ze me altijd gerust, de huid is toch je grootste orgaan en je wilt dat daar met liefde en kunde mee omgegaan wordt. Ik raad skin-prof aan iedereen aan!

Meer informatie

Wilt u weten welk resultaat er mogelijk is voor uw huidprobleem? Bij Skin-prof zijn alle adviezen en behandelingen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Bel: 06 31 92 60 01

Gerelateerde producten

Follow by Email
YouTube
Instagram