Huidproblemen

Bij Undo Clinic worden verschillende huidtherapeutische behandelingen uitgevoerd. Huidtherapie is een paramedisch contactberoep. Een huidtherapeut is dé specialist met betrekking tot de huid en kan jou helpen met medische én cosmetische huidproblemen. De huid is ons grootste orgaan en beschermt ons tegen alles van buitenaf. Om deze reden is een gezonde huid erg belangrijk. Onze huidtherapeuten helpen jouw huid te herstellen en/of te verbeteren.

Tattoo removal

Bij Undo Your Tattoo ben je op het juiste adres om je tattoo snel, veilig en volledig te verwijderen door gecertificeerde laserspecialisten en gediplomeerde huidtherapeuten.

Undo Your Tattoo werkt uitsluitend met de meest geavanceerde picolaser laser van dit moment, de PicoWay. Door tattoo’s uitsluitend te behandelen met de meest geavanceerde picolaser, een op maat gemaakt behandelplan aan te bieden en de behandeling uit laten voeren door echte experts ben je verzekert dat je tattoo op de snelsteeffectiefsteen veiligste (zonder littekens) wijze zal worden verwijderd.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Onze werkwijze

Gratis intakegesprek
Wanneer je een behandeling overweegt, is het goed om voorafgaand aan het traject goed geïnformeerd te zijn. Je bent bij ons van harte welkom voor een gratis intake gesprek. Na een intakegesprek kunt je direct behandeld worden, maar dit is niet verplicht. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut je huid beoordelen en de behandelmogelijkheden met je bespreken. Daarnaast zal er tijdens dit gesprek worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen en zullen de kosten besproken worden. Tevens neemt de huidtherapeut nauwkeurig de voor- en nazorg door, zodat ook thuis de juiste zorg wordt toepast. Door dit uitgebreide intake gesprek weet je wat je kunt verwachten.
100% Klanttevredenheid
Wij staan voor het behalen van een hoge klanttevredenheid en een persoonlijke benadering. Door middel van een op maat gemaakt behandelplan zorgen wij er samen met jou voor dat we het meeste uit de behandeling halen. Ons doel is bereikt op het moment dat jij bij ons de deur uitloopt en wij weten dat we alles wat in onze macht ligt hebben gedaan voor de meest effectieve behandeling.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2022 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart