Laser behandelingen bij de Huidtherapeut

Bij Skin-prof kunt u terecht voor laser behandelingen met de hoogwaardige Gentle Max Pro laser. Dit is een ND-YAG laser en een Alexandrite laser. We zijn gespecialiseerd het behandelen van de lichte en donkere huid. De Gentle Max Pro is geschikt voor het verwijderen van ongewenste haargroei, rode vaatjes, pigmentvlekken en schimmelnagels. Verder worden de laserbehandelingen altijd uitgevoerd door een HBO geschoolde en kwaliteit geregistreerde Huidtherapeut.

Laser behandelingen

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige en kwalitatieve laser behandelingen

 • Ongewenste haargroei
 • Pigmentvlekken laseren
 • Couperose en beenvaatjes verwijderen
 • Schimmelnagels

Ongewenste haargroei verwijderen

De Gentle Max pro laser verwijdert ongewenste haren op lichaam en gezicht, ook op de donkere huid. Het laserlicht wordt namelijk opgenomen door het pigment in de haar en onderin het haarzakje. De omliggende huid blijft daarbij intact. De warmte-energie van de laser vernietigt vervolgens de groeicellen van de haar. Uit het haarzakje groeien geen nieuwe haren meer met als resultaat: een zachte, gladde huid, zonder (scheer)irritaties! Laserontharen is altijd in kuurverband, omdat haren in verschillende fases groeien. Voor het beste resultaat komt u om de 6-8 weken.

Pigmentvlekken laseren

De laserbehandeling werkt daarnaast effectief voor het verwijderen van pigmentvlekken. Het pigment in de huid wordt door middel van de laser verwarmd en vernietigd. De huid rondom het pigment blijft dus onbeschadigd. Tijdens de behandeling zullen de pigmentvlekken worden afgetekend waardoor er heel precies wordt gewerkt. De huidtherapeut zal vervolgens de standen van de laser instellen en de laserbehandeling starten. Tijdens de behandeling kunt u kleine speldenprikjes voelen op de huid. De pigmentvlekken kunnen na de behandeling donker verkleuren of er komt een korstje op, en zullen hierna langzaam lichter worden. Voor het behandelen van pigmentvlekken heeft u gemiddeld één tot drie behandelingen nodig.

Vaatjes laseren

De gentle max pro laser werkt daarnaast effectief op rode/blauwe vaatjes in het gezicht (couperose) of in de benen. De vaatjes worden verwarmd en klappen dicht. Het lichaam ruimt vervolgens zelf de vaatresten op. Tijdens de vaatlaserbehandeling wordt het behandelde gebied afgetekend zodat alleen de vaatjes specifiek worden behandeld. De huidtherapeut zal de standen van de laser instellen en de laserbehandeling starten. Tijdens de behandeling kunt u kleine speldenprikjes voelen op de huid. De vaatjes kunnen daarna donker gekleurd zijn. Deze verkleuring trekt vervolgens mooi weg en de vaatjes zullen verdwijnen. Voor het behandelen van vaatjes in het gezicht heeft u één tot drie behandelingen nodig en voor de benen drie tot zes behandelingen.

Schimmelnagels laseren

De laserbehandeling voor schimmelnagels, verhit de schimmel in de nagel, waardoor deze wordt vernietigd. De huid en de nagel worden voorafgaand aan de behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. De huidtherapeut zal de standen van de laser instellen en de laserbehandeling starten. Tijdens elke puls van de laser zal u warmte voelen in de nagel. Deze warmte zorgt ervoor dat de schimmel in de nagel wordt vernietigd. Er zijn ongeveer vijf behandelingen nodig voor het behandelen van schimmelnagels.

Hoe verzorgt u de huid na een laser behandeling?

Na een laser behandeling kan uw huid rood, gevoelig en/of kwetsbaar zijn. Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren zodat zij kan optimaal kan herstellen. Bescherm de huid daarnaast ook goed tegen de zon, om pigmentvlekken te voorkomen. De Huidtherapeut adviseert u altijd na een laserbehandeling over de thuiszorg.

Producten na een laser behandeling

 • Panthenol – houdt het korstje zacht en herstel de huid
 • K-ceutic – helpt de huid herstellen en beschermt de kwetsbare huid tegen de zon
 • Fast Skin Repair – kalmeert de huid na intensieve huidbehandelingen

Laser behandeling mogelijkheden: vergoeding

Voor definitief ontharen in het gezicht, acne behandelingen en camouflagetherapie is vergoeding mogelijk uit de aanvullende zorgverzekering. De Huidtherapeuten bij Skin-prof zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Wat kunt u verder verwachten?

 • Nieuwe technieken en methodes
 • Aandacht en precisie zijn een prioriteit
 • Behandeling altijd door een HBO-geschoolde en kwaliteit geregistreerde Huidtherapeut met ervaring
 • Goede prijs/ kwaliteit verhouding
 • Specialist op het gebied van de donkere huid

Gratis en vrijblijvend consult

Informeer uzelf altijd goed, voordat u start met een behandeling.

Wilt u advies of heeft u meer vragen? Of wilt u direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Vul het contactformulier in of bel: 0631926001

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Prent 52
2907 ZH
Capelle aan den IJssel

Copyright © 2021 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart