Laser ontharen is een effectieve manier voor het definitief verwijderen van haargroei. Bij Skin-prof gebruiken we de hoogwaardige Gentle Max Pro. Zowel de ND-YAG laser als de Alexandrite laser is mogelijk. We zijn daarmee gespecialiseerd in het definitief ontharen op zowel de lichte huid, als de donkere huid. Verder wordt u altijd behandeld door een HBO geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde Huidtherapeut, met jaren ervaring op het gebied van diverse lasers.

Rode vaatjes verwijderen in het gezicht of op de benen, is met de Gentle Max Pro laser ook mogelijk.

Hoe werkt laser ontharen?

De Gentle Max pro laser verwijdert ongewenste haren. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haar en onderin het haarzakje. De omliggende huid blijft intact. De warmte-energie van de laser vernietigt de groeicellen van de haar. Uit het haarzakje groeien geen nieuwe haren meer Het resultaat? Een zachte, gladde huid, zonder (scheer)irritaties. Laserontharen is altijd in kuurverband, omdat haren in verschillende fases groeien. Voor het beste resultaat komt u om de 6-8 weken.

Wanneer kies je voor laser ontharen?

  • Overbeharing in het gezicht of lichaam (hirsutisme, hypertrichose)
  • Ongewenste haargroei
  • Rode bultjes of scheerirritaties
  • ontsteking van het haarzakje (hidradenitis Suppurativa, acne inversa)

Hoe gaat de behandeling voor laser ontharen in zijn werk?

Voor de behandeling scheert u de haren in het desbetreffende gebied weg (niet epileren, waxen). In de praktijk wordt de huid gereinigd, geïnspecteerd en eventueel afgetekend. U krijgt een veiligheidsbril op. Wanneer de laser op uw huid rust voelt u tijdens elke puls (flits) een mix van warmte en kou. De warmte is de energie van de laser, die het haartje vernietigt. De kou is het koelingsmechanisme van de laser, voor meer comfort, sneller resultaat en kunnen ook lichtere en fijnere haartjes effectief behandeld worden. Het hele gebied wordt vervolgens “stempelgewijs” behandeld.

Na de behandeling voor laser ontharen is de huid mogelijk lichtrood of gevoelig. De nabehandelingscrème is bijvoorbeeld de K-ceutic. Bescherm uw huid tijdens de kuur van laser ontharen goed tegen de zon, om ongewenste huidreacties te voorkomen. Wees ook een beetje voorzichtig met warmte op de behandelde huid, zoals bij te heet douchen of sporten op dezelfde dag wordt afgeraden. Verder kunt u na de behandeling alles weer doen.

Wat is het resultaat van laser ontharen?

Direct na de laser behandeling merkt u nog niet veel aan de haartjes, maar onderliggend gebeurt er genoeg. Na ongeveer 2 weken na elke behandeling vallen de haren eruit. De vernietigde haren groeien niet meer terug. Kale plekken worden met elke behandeling meer en meer zichtbaar. Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor 80-95% haarreductie. De huid is zacht, glad en rode bultjes en scheerirritaties behoren tot het verleden.

Vergoeding

Voor definitief ontharen in het gezicht is vergoeding mogelijk. De Huidtherapeuten bij Skin-prof zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Veiligheid en kwaliteit

Bij Skin-prof werken wij met een persoonlijk behandelplan. Elke traject is op maat, waarbij wij rekening houden met uw huidtype en individuele situatie.

Wat kunt u verder verwachten?

  • Nieuwe technieken en methodes
  • Aandacht en precisie zijn een prioriteit
  • Behandeling altijd door een HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde Huidtherapeut met ervaring
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding
  • Specialist op het gebied van de donkere huid

Gratis en vrijblijvend consult

Informeer uzelf altijd goed, voordat u start met een behandeling. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, inclusief huidanalyse.

Wilt u advies of heeft u meer vragen? Of wilt u direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult? Vul het contactformulier in of bel: 0631926001