Laser ontharing – Gentle Max Pro

Bij Undo Clinic kun je terecht voor veilig én effectief laser ontharen met de hoogwaardige Gentle Max Pro laser. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van zowel de lichte als de donkere huid. Onze laser heeft een 2-in-1 lasersysteem, de ND-YAG laser en de Alexandrite laser, waar alle huidtypen veilig mee behandeld kunnen worden.

Tijdens een laserbehandeling met de Gentle Max Pro worden er laserstralen in de huid gebracht. Deze worden geabsorbeerd door de gepigmenteerde haarzakjes. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes, worden de haren en de haarzakjes in de actieve groeifase vernietigd. Hierdoor zullen deze haren niet meer terug groeien.

Boek nu een gratis intakegesprek + proefbehandeling en ervaar zelf de voordelen van laser ontharing.

Wanneer zie ik resultaat?

Tussen de 5-14 dagen na de behandeling zullen de behandelde haren uitgroeien. Dit lijkt op nieuwe haargroei, echter is dit geen nieuwe haargroei. Tussen de 2-3 weken na de behandeling zullen de haren uitvallen, waarna het resultaat zichtbaar zal zijn. In veel gevallen is er na 1 behandeling al veel resultaat zichtbaar.

Vanaf 6-8 weken (gelaat) en 8-10 weken (lichaam) kan er een herhaalbehandeling plaatsen vinden. De haren die nog niet vernietigd zijn en nu wel in de actieve groeifase zitten, zullen dan vernietigd worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal nodige behandeling is helaas niet te voorspellen. Dit heeft te maken met veel verschillende factoren zoals hoeveelheid haargroei, dikte van de haren, kleur van de haren, hormonen, locatie, huidtype, individuele reactie op de behandeling, medische achtergrond en medewerking betreft de voor- en nazorginstructies. Het gemiddeld aantal nodige behandelingen ligt tussen de 4-6 behandelingen. Echter verschilt dit per persoon.

Wat is het te behalen resultaat?

Undo Clinic staat voor eerlijke informatie. Helaas wordt er vaak geclaimd dat laserontharing haargroei 100% kan vernietigen, echter ligt dit percentage tussen de 85-90%. De laser vernietigd de haren in de actieve groeifase, er zal een klein percentage haarzakjes zijn die inactief is tijdens de behandeling, waardoor deze niet vernietigd kunnen worden.

Kan een donkere huid ook behandeld worden?

De Gentle Max Pro is geschikt voor alle huidtypen en is dus ook geschikt voor de donkere huid. De Gentle Max Pro beschikt over een 2-in-1 lasersysteem, dit in combinatie met de expertise van onze huidtherapeuten zorgt ervoor dat alle huidtypen veilig én effectief behandeld kunnen worden.

Is de behandeling pijnloos?

De Gentle Max Pro beschikt over een koelingssysteem, waardoor de huid tijdens de behandeling wordt gekoeld. Hierdoor ervaar je slechts een prikkend gevoel.

Vergoeding door zorgverzekering

Bij sommige zorgverzekeringen is het is mogelijk de kosten voor laserontharing in het gelaat vergoed te krijgen, dit is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. De kosten voor laserontharing op het lichaam worden helaas niet vergoed. Neem contact op met jouw zorgverzekering voor meer informatie.

Behandeling bij Undo Clinic
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een gratis intakegesprek ingepland. Tijdens het gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid analyseren en een behandelplan opstellen.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2022 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart