Peeling

Een peeling behandeld de huid met een hoge concentratie van een zuur. Een peeling kan ervoor zorgen dat dode huidcellen makkelijk loslaten en de bovenste huidlaag versnelt afschilfert. Door dit versnelde proces wordt er plaatsgemaakt voor een nieuwe stralende huid. Afhankelijk van de concentratie kan een milde of zware afschilfering plaatsvinden.

Indicaties:
✓ Acne
✓ Acnelittekens
✓ Pigmentvlekken
✓ Huidveroudering
✓ Huidverbetering
✓ Doffe huid
✓ Vochtarme huid

Tijdens een gratis intakegesprek zal er gekeken worden naar welke huidproblemen jij ondervindt en welke peeling hierbij aansluit. Voor optimaal en goed resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig, in combinatie met doelgerichte thuistherapie.

Verschillende peelings bij Undo Clinic

Salicylzuur
Salicylzuur doodt Propionibacterium acnes, dit is een bacterie voorkomt in de huidporiën en speelt een belangrijke rol bij acne. Ook verkleint Salicylzuur de grove poriestructuur.

Glycolzuur
Glycolzuur stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en werkt onder andere tegen pigmentvorming, huidveroudering en de droge (acne)huid.

Melkzuur
Melkzuur werkt antimicrobieel waardoor deze zuur ingezet kan worden bij verbetering van rosacea en de gevoelige huid.

Azelaic zuur
Azelaic zuur zorgt voor verweking van de bovenste huidlaag (hoornlaag), het remt de groei van bacteriën en vermindert roodheid en pigment.

TCA 12% en 15%
De trichloorazijnzuur (TCA) peelings kennen verschillende sterktes en daardoor ook verschillende oplossingen om huidproblemen aan te pakken. Hiermee verminderen beginnende lijntjes en pigmentvlekken. Daarnaast verbetert de huidstructuur.

TCA 35% / Fenol 10%
Deze diepe chemische peelings worden alleen uitgevoerd huidtherapeuten of door artsen. Deze peelings kunnen diep in de Dermis dringen waardoor diep vermaal pigment en diepe acne littekens aangepakt kunnen worden.

Onze behandelresultaten

Behandelmogelijkheden
✓ Salicylzuur
✓ Glycolzuur
✓ Melkzuur
✓ Azelaic zuur
✓ TCA 12% en 15%
✓ TCA 35% / Fenol 10%

Behandeling bij Undo Clinic
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een gratis intakegesprek ingepland. Tijdens het gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid analyseren en een behandelplan opstellen.

Vergoeding door zorgverzekering

Peelings vallen onder de vergoeding van acnetherapie in de meeste aanvullende verzekeringen. De Huidtherapeuten bij Undo Clinic zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Behandeling bij Undo Clinic
Voorafgaand aan de behandeling wordt er een gratis intakegesprek ingepland. Tijdens het gratis intakegesprek zal de huidtherapeut de huid analyseren en een behandelplan opstellen.

Waarom Undo Clinic de beste huidtherapeutische kliniek is voor jou

✓ Laser ontharen door middel van de meest geavanceerde en krachtigste laser, de Gentle max Pro
✓ Behandeling op maat
✓ Ervaren huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ KP- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ Gratis intakegesprek en huidanalyse

Onze Visie
De visie van Undo Clinic is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Nieuwe Binnenweg 91
3014 GG
Rotterdam

Copyright © 2022 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart