Producten retourneren en terugbetalingen

Producten retourneren en terugbetalingen

Ben je van gedachten veranderd en wens je één of meerdere producten te retourneren? Dit is vaak nog mogelijk. We vertellen je er graag meer over.

Producten retour sturen

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je je nog bedenken en ons laten weten dat je één of meerdere producten terug wilt sturen. Neem dan telefonisch contact op met 06 31 92 60 01. Hierna is er nogmaals een termijn van 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen naar ons magazijn. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt geopend of beschadigd zijn.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort nadat de producten door ons magazijn retour zijn ontvangen.

Het aankoopbedrag wordt daarna zo snel mogelijk teruggestort op je rekening, uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Wil je liever een ander product ontvangen, dan versturen we dit direct zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen.

Voor gebruiksartikelen en producten waar hygiëne van belang is, geldt dat deze alleen ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen. Artikelen die zijn gebruikt of waarvan het zegel is verbroken, kunnen niet worden geretourneerd zonder dat hierover contact is geweest met de Skin-prof.

Ons retouradres

Wij vragen je om de retourzending van tevoren aan te kondigen, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Voeg altijd de pakbon of factuur toe aan de retourzending. Hiermee kunnen wij de retourzending snel en correct verwerken.

Retourzendingen versturen naar:

Skin-prof
Prent 52
2907 ZH Capelle aan den Ijssel
Nederland

Service

Telefonische ondersteuning en advies op:

06 31 92 60 01

Ma-Vr, 09:00– 17:00u

Informatie

Prent 52
2907 ZH
Capelle aan den IJssel

Copyright © 2021 Skin-prof
Powered by Marketing Rocks & Sitepilot

Shopping Cart